Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema ganaj (ganache)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Frisca si ciocolata se amesteca se pune pe foc se incalzeste pana aproape de fierbere. Se lasa la racit (in

detalii rețetă—

Crema de ciocolata fara gelatina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Am frecat bine untul cu zaharul. Ciocolata am rupt-o bucatele si am pus-o cu cacaoa sa se topeasca pe foc

detalii rețetă—

Crema de zahar ars cu capsune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pun la foc mic 7 linguri de zahar cu 2 linguri de lichior pana se caramelizeaza zaharul care apoi se toarna in

detalii rețetă—

Crema de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se ard 500 de grame zahar in vasul care merge la cuptor, se da in fiert laptele cu zaharul vanilat. Se bat

detalii rețetă—

Lapte de pasare (iese sigur)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Laptele de pasare este un desert consacrat, galuste pufoase de albus in crema vanilata de lapte de galbenus. Este

detalii rețetă—

Crema engleza cu ananas

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se bat galbenusurile impreuna cu zaharul pana se omogenizeaza. Atentie ouale sa fie proaspete si reci la

detalii rețetă—

Deliciu cu rodii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Acest desert cu rodii, este dupa cum ii spune si numele, un deliciu. Este foarte usor de preparat, tot ce ai de

detalii rețetă—

Mousse au chocolat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Mousse au chocolat este un desert frantuzesc foarte simplu de realizat. Pentru reteta de mousse au chocolate se

detalii rețetă—

Crema de zahar ars cu vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Crema de zahar ars se poate folosi la prajituri sau alte deserturi si este foarte delicioasa. Se arde putin

detalii rețetă—

Crema de vanilie pentru prajitura cremes

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru cremes se intind doua foi cat tava si se coc pe dosul tavii, iar intre ele se pune crema. Pentru crema de

detalii rețetă—

Crema pentru tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema pentru tort aveti nevoie de 150 g ciocolata alba, 8 foi de gelatina, 2 oua, 2 linguri de zahar.

detalii rețetă—

Crema pentru tort caramel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema pentru tort caramel se caramelizeaza 1 pahar de zahar si se stinge cu ¾ de pahar de apa.

detalii rețetă—

Crema cu miere pentru foi de napolitana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema cu miere pentru foi de napolitana aveti nevoie de zahar, miere, nuca si cacao.

detalii rețetă—

Crema cu nuca pentru foi de napolitana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema cu nuca pentru foi de napolitana va trebuie 400 g zahar, 400 g unt, 200 g nuca macinata si 4 oua.

detalii rețetă—