Dulciuri

newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Spuma de iaurt cu sirop de rubarba

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Spuma de iaurt cu sirop de rubarba este un desert usor de vara. Spuma delicata se potriveste perfect cu sirpoul

detalii rețetă—

Crema de cafea cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Crema de cafea cu unt se face la fel cu crema de unt, adaugand in apa pentru sirop cafeaua concentrata. Veti mai

detalii rețetă—

Crema de cozonac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de cozonac se moaie o felie de cozonac uscat cu cateva linguri de sirop facut din apa si zahar. Se

detalii rețetă—

Crema de unt cu vanilie si galbenus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru crema de unt cu vanilie si galbenus se pune sa fiarba intr-o cratita apa cu zaharul. Se adauga in siropul

detalii rețetă—

Serbet de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun la fiert zaharul cu apa si se ia de pe foc, dupa ce siropul s-a legat. Se lasa la racit si se freaca cu o

detalii rețetă—

Serbet de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Zeama de la visinele proaspat stoarse se pune cu apa, zaharul vanilar si zaharul intr-un vas, la fiert. Se lasa pe

detalii rețetă—

Serbet de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe in cratita de dulceata apa cu zaharul, pana se topeste. Se adauga zeama de lamaie, ciocolata rasa si se

detalii rețetă—

Jeleu de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb zaharul cu apa pana se ingroasa putin siropul. Se curata coaja de la o portocala si se pune in siropul

detalii rețetă—

Jeleu pentru ornarea prajiturilor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb intr-un vas zaharul cu sucul de fructe, pana ce siropul rezultat se leaga bine. Se adauga 2 foi de

detalii rețetă—

Jeleu de mandarine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-o oala se fierb zaharul, apa si coaja de mandarine. Dupa ce s-a legat putin siropul, se scoate coaja de

detalii rețetă—

Crema de ciocolata cu lapte praf

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se cerne laptele praf impreuna cu praful de cacao intr-o oala emailata, se omogenizeaza si se amesteca cu un sirop

detalii rețetă—

Crema de branza cu capsuni

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Spalam capsunile, indepartam verdeata cu coditele, le taiem in doua si le presaram cu 50 g de zahar. Branza se

detalii rețetă—

Crema de alune prajite, unt si sirop

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Alunele se prajesc putin in cuptor si se piseaza bine in piulita cu putin . Se scoate compozitia din piulita

detalii rețetă—

Crema de alune prajite, unt si sirop

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Alunele se prajesc putin in cuptor si se piseaza bine in piulita cu putin lapte. Se scoate compozitia din piulita

detalii rețetă—