Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Piure de castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Piureul de castane este delicios. Se poate ingheta pentru a-l pastra peste iarna, se poate consuma ca atare cu

detalii rețetă—

Bavareza de castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Castanele se curata de coaja si se pun la fiert. Se trec apoi prin masina de tocat si se preseaza bine pana devin

detalii rețetă—

Bavareze de castane si ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Castanele se curata de coaja si se pun la fiert. Se tre apoi prin sita si se amesteca piureul obtinut cu zahar,

detalii rețetă—

Serbet de capsune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se paseaza cu mixerul capsunele spalate si curatate de codite. Se scurge piureul prin sita si se pastreaza 200 ml

detalii rețetă—

Crema dietetica de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata capsunile, se trec prin sita si se stoarce piureul prin tifon pentru a obtine sucul din fructe. Se face

detalii rețetă—

Crema de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se aleg visinele, se spala si li se scot samburii. Se acopera cu apa, se fierb pana scade lichidul si se trec prin

detalii rețetă—

Umplutura de castane pentru rulade

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se adauga piure de castane, unt, galbenusurile si zahar vanilat. Se bate spuma si se unge rece pe aluat. Cantitatea

detalii rețetă—

Piure de castane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Taie castanele, pune-le in apa rece si fierbe-le 10 minute dupa ce au inceput sa fiarba. Fierbe laptele impreuna cu

detalii rețetă—

Crema de primavara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Facem un mujdei fin din usturoi. Prajim piureul obtinut in ulei. Sarati si piperati piureul si cand incepe sa

detalii rețetă—

Crema de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Fuctele proaspete sau congelate se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca cu zaharul pudra. Se topeste

detalii rețetă—