Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema spaniola de nuci (intxaursalsa)

complexitate reteta Redusa 

intxaursalsa, in traducere crema spaniola de nuci, pentru ca este o reteta tipic spaniola, este caracteristica

detalii rețetă—

Desert Amarena (nuca)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Desertul Amarena cu nuca in caramel este un desert la pahar cu crema de Nutella, aspectuos si atat de delicios

detalii rețetă—

Crema cu miere pentru foi de napolitana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema cu miere pentru foi de napolitana aveti nevoie de zahar, miere, nuca si cacao.

detalii rețetă—

Crema cu nuca pentru foi de napolitana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema cu nuca pentru foi de napolitana va trebuie 400 g zahar, 400 g unt, 200 g nuca macinata si 4 oua.

detalii rețetă—

Crema caramel cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Crema caramel cu nuca se pregateste usor. Va trebuie 150 g nuci taiate, 150 g zahar, 2 oua intregi si 200 g unt.

detalii rețetă—

Crema de alune sau nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru aceasta crema de alune sau nuci sunt necesare urmatoarele ingrediente: alune sau nuci, oua, zahar si unt.

detalii rețetă—

Crema rece de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se freaca untul spuma impreuna cu zaharul, se adauga apoi galbenusurile, cacaua, romul, miezul macinat de nuca si

detalii rețetă—

Crema de nuca cu miere de albine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Zaharul se pune la topit, apoi se adauga nuca si se amesteca bine. Se lasa la racit, dupa care se piseaza marunt.

detalii rețetă—

Umplutura de nuca pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Albusurile se separa de galbenusuri. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 4 linguri de zahar, vanilia si coaja rasa de

detalii rețetă—

Crema de nuca de cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face un sirop legat din zahar si apa, si se toarna cald peste galbenusuri. Se freaca bine galbenusurile cu

detalii rețetă—

Crema de nuca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se amesteca galbenusurile cu trei linguri de zahar, se adauga laptele si se pune compozitia sa fiarba, intr-un vas

detalii rețetă—

Sarlota de ciocolata cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca intr-un castron untul batut spuma cu zaharul, ciocolata topita si zaharul vanilat. Amestecul se freaca

detalii rețetă—