Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Zabaione

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Zabaione este o reteta de crema italiana, pe baza de oua si zahar. Crema este usoara si poate fi folosita la

detalii rețetă—

Mousse au chocolat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Mousse au chocolat este un desert frantuzesc foarte simplu de realizat. Pentru reteta de mousse au chocolate se

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul se topeste impreuna cu ciocolata in bain marie. Se incorporeaza pe rand cate un galbenus si apoi albusurile

detalii rețetă—

Crema de capsuni

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se spala, se curata fructele si se maruntesc. Albusurile se bat cu zaharul, intr-un vas pus in bain-marie, pana se

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se topeste ciocolata intr-un ibric, in bain-marie. Deasupra unui vas cu apa calda se bat ouale cu zaharul si

detalii rețetă—

Crema de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca oul cu coaja rasa de lamaie, pana se obtine un amestec cremos. Se adauga faina, apa si zeama de lamaie.

detalii rețetă—

Crema de nuca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se amesteca galbenusurile cu trei linguri de zahar, se adauga laptele si se pune compozitia sa fiarba, intr-un vas

detalii rețetă—

Crema florentina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca zaharul cu cacaua si galbenusurile, se toarna laptele si se pune sa fiarba, intr-un vas in baie de

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat galbenusurile cu zaharul pana cand acesta se topeste. Se topeste ciocolata intr-un vas la bain-marie cu trei

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca continuu galbenusurile cu zaharul si vanilia, in bain-marie, pana se ingroasa. Se freaca apoi la

detalii rețetă—

Crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca ouale cu zaharul si cu cacao si se pun la bain marie. Se amesteca in permanenta pina se omogenizeaza.

detalii rețetă—

Crema de alune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun ouale intr-un castron asezat la bain-marie si se bat bine cu zaharul pina se obtine o crema. Se ia vasul de

detalii rețetă—