Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema cu nuca pentru foi de napolitana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema cu nuca pentru foi de napolitana va trebuie 400 g zahar, 400 g unt, 200 g nuca macinata si 4 oua.

detalii rețetă—

Crema de nuci cu galbenus si rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema de nuci se oparesc nucile macinate cu laptele indulcit cu zahar. Se amesteca adaugand putin rom si

detalii rețetă—

Crema rece de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se freaca untul spuma impreuna cu zaharul, se adauga apoi galbenusurile, cacaua, romul, miezul macinat de nuca si

detalii rețetă—

Crema cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune laptele sa fiarba impreuna cu nucile macinate pana cand laptele scade de tot. Atunci se adauga zaharul si

detalii rețetă—

Umplutura cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca 14 dg nuci macinate, 10 dg miere, 4 dg stafide si coaja de la o lamaie. Se adauga 0,9 dl lapte pana

detalii rețetă—

Crema de alune si albusuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2m 

Albusurile se bat spuma. Zaharul pisat se amesteca cu alunele macinate. Se amesteca albusurile si

detalii rețetă—

Crema de alune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca zaharul cu esenta de rom si se amesteca cu untul pana se formeaza o crema. Dupa care se adauga

detalii rețetă—

Crema de alune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Alunele se prajesc, se curata, dupa care se macina si se amesteca cu zaharul si cu batuta. Aceasta poate fi

detalii rețetă—

Crema de alune prajite si frisca neindulcita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Alunele se prajesc, se curata, dupa care se macina si se amesteca cu zaharul si cu frisca batuta. Se foloseste ca

detalii rețetă—