Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Zabaione

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Zabaione este o reteta de crema italiana, pe baza de oua si zahar. Crema este usoara si poate fi folosita la

detalii rețetă—

Crema de vanilie pentru prajitura cremes

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru cremes se intind doua foi cat tava si se coc pe dosul tavii, iar intre ele se pune crema. Pentru crema de

detalii rețetă—

Crema pariziana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema pariziana, 5 oua se bat spuma, apoi, separat, se face un sirop dintr-o cana de zahar si jumatate de

detalii rețetă—

Crema delicioasa de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema delicioasa de cacao aveti nevoie de zahar, oua, unt si cacao. Se prepara usor.

detalii rețetă—

Crema de cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

La final, dupa ce se raceste, crema de cocos se poate pune pe foi. Se pregateste usor si este delicioasa.

detalii rețetă—

Crema caramel cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Crema caramel cu nuca se pregateste usor. Va trebuie 150 g nuci taiate, 150 g zahar, 2 oua intregi si 200 g unt.

detalii rețetă—

Crema de branza de vaci dulce

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema de branza de vaci dulce se amesteca branza cu zaharul, dulceata, coniacul si la urma se adauga

detalii rețetă—

Crema de nuci cu galbenus si rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema de nuci se oparesc nucile macinate cu laptele indulcit cu zahar. Se amesteca adaugand putin rom si

detalii rețetă—

Crema de castane cu vanilie si rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de castane cu vanilie si rom se curata castanele. Se fierb apoi cu apa cat sa le cuprinda, pana se

detalii rețetă—

Crema de cafea rapida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Crema de cafea se pregateste la fel cu crema de vanilie adaugand la inceput in lapte un decilitru de cafea

detalii rețetă—

Crema de cafea cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Crema de cafea cu unt se face la fel cu crema de unt, adaugand in apa pentru sirop cafeaua concentrata. Veti mai

detalii rețetă—

Crema de cozonac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de cozonac se moaie o felie de cozonac uscat cu cateva linguri de sirop facut din apa si zahar. Se

detalii rețetă—

Crema de biscuiti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Crema de biscuiti se face la fel cu crema de cozonac, inlocuind cozonacul cu 250 g de biscuiti din comert. Se

detalii rețetă—

Crema de vanilie cu ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru crema de vanilie cu ou se pune o bucata de vanilie intr-o cratita cu laptele clocotit. Se acopera si se lasa

detalii rețetă—