Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Mousse de ciocolata cu mascarpone

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Azi iti prezentam un desert delicios, mousse de ciocolata cu mascarpone de la Delaco. Mousse-ul sau crema de

detalii rețetă—

Spuma de ciocolata cu cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 

Spuma de ciocolata cu cafea este un desert rapid si delicios. Pentru aceasta reteta de spuma va trebuie 200 g

detalii rețetă—

Crema de ciocolata fara gelatina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Am frecat bine untul cu zaharul. Ciocolata am rupt-o bucatele si am pus-o cu cacaoa sa se topeasca pe foc

detalii rețetă—

Mousse au chocolat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Mousse au chocolat este un desert frantuzesc foarte simplu de realizat. Pentru reteta de mousse au chocolate se

detalii rețetă—

Crema de ciocolata cu ness

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru crema de ciocolata cu ness va trebuie 150 g zahar, 80 g unt, 4 galbenusuri, 100 g ciocolata.

detalii rețetă—

Crema de branza de vaci dulce

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema de branza de vaci dulce se amesteca branza cu zaharul, dulceata, coniacul si la urma se adauga

detalii rețetă—

Crema de ciocolata cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de ciocolata cu unt se pregateste crema de unt. Se moaie ciocolata taiata bucati sau cacao, cu doua

detalii rețetă—

Desert cu bezele, ciocolata si visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Acest desert cu bezele, ciocolata si visine este foarte gustos si dulce. Gasiti reteta de crema pe culinar.ro,

detalii rețetă—

Crema aparel cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca ouale cu zaharul si laptele, apoi se pun la fiert. Dupa ce a dat in clocot, se pune vasul intr-un alt vas

detalii rețetă—

Bavareza de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bat ouale cu zaharul, apoi se pune compozitia pe foc. Se adauga ciocolata inmuiata in lapte caldut, gelatina

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul se topeste impreuna cu ciocolata in bain marie. Se incorporeaza pe rand cate un galbenus si apoi albusurile

detalii rețetă—

Crema de ciocolata pentru torturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca tare cu dosul lingurii untul inghetat, sa sa iasa din el toata apa. Separat se pun pe foc mic apa,

detalii rețetă—

Sarlota cu ciocolata si vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul. Separat se pune vinul la fiert si se dizolva in el gelatina. Se adauga

detalii rețetă—

Sarlota cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ouale de bat bine cu zaharul, apoi se adauga gelatina dizolvata in putin lapte si la final se toarna tot laptele.

detalii rețetă—