Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Rahat turcesc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Rahatul turcesc este foarte cunoscut. Dar acum poti prepara delicatesa turceasca chiar la tine acasa.

detalii rețetă—

Dulce de leche (caramel de casa)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Dulce de leche este un desert foarte iubit in America de Sud. Caramelul de casa facut dupa reteta de baza este

detalii rețetă—

Piure de castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Piureul de castane este delicios. Se poate ingheta pentru a-l pastra peste iarna, se poate consuma ca atare cu

detalii rețetă—

Colarezi sau frecatei cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un castron, punem faina, sarea si picuram 2 linguri de lapte. Frecam faina intre degete pana obtinem firmituri

detalii rețetă—

Crema delicioasa la cesti cu vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru crema delicioasa la cesti cu vanilie se pune laptele sa fiarba cu vanilie si zahar. Se bat intr-un castron

detalii rețetă—

Crema de castane cu vanilie si rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de castane cu vanilie si rom se curata castanele. Se fierb apoi cu apa cat sa le cuprinda, pana se

detalii rețetă—

Crema de castane cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Castanele se curata si se pune miezul la fiert cu lapte si zahar aproximativ jumatate de ora. Se amestca mereu, se

detalii rețetă—

Bavareza de castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Castanele se curata de coaja si se pun la fiert. Se trec apoi prin masina de tocat si se preseaza bine pana devin

detalii rețetă—

Bavareze de castane si ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Castanele se curata de coaja si se pun la fiert. Se tre apoi prin sita si se amesteca piureul obtinut cu zahar,

detalii rețetă—

Umplutura din cas de oaie pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Casul se toaca marunt, in masina de tocat. Se amesteca apoi cu galbenusurile si se potriveste la gust de sare.

detalii rețetă—

Jeleu de iaurt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune iaurtul intr-un castron. Se dizolva gelatina in 2 linguri de apa calda si se amesteca in iaurt, impreuna cu

detalii rețetă—

Ciocolata de casa cu arahide

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ciocolata de casa cu arahide este un delicios desert care va fi pe placul oricui. Pentru aceasta reteta de

detalii rețetă—

Umplutura de castane pentru rulade

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se adauga piure de castane, unt, galbenusurile si zahar vanilat. Se bate spuma si se unge rece pe aluat. Cantitatea

detalii rețetă—

Piure de castane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Taie castanele, pune-le in apa rece si fierbe-le 10 minute dupa ce au inceput sa fiarba. Fierbe laptele impreuna cu

detalii rețetă—