Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema de frisca cu fructe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 

Crema de frisca cu fructe este un desert foarte rapid, incredibil de bun, perfect pentru o petrecere.

detalii rețetă—

Crema de zahar ars cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Crema de zahar ars cu oua se serveste rece. Obtional se pot adauga deasupra fructe acrisoare (coacaze rosu) si

detalii rețetă—

Desert cu jeleu de zmeura si frisca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Desert cu jeleu de zmeura si frisca este o reteta de desert simpla si rezultatul este delicios.

detalii rețetă—

Piure de castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Piureul de castane este delicios. Se poate ingheta pentru a-l pastra peste iarna, se poate consuma ca atare cu

detalii rețetă—

Mousse de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Reteta de mousse de ciocolata e o reteta usoara si aspectuoasa, aerata, numai buna si pentru copii. Se separa

detalii rețetă—

Bavareza cu ceai verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Prajitura bavareza poate fi aromata in cele mai diferite moduri: de la ciocolata si menta la capsune si frisca pana

detalii rețetă—

Crema ganaj (ganache)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Frisca si ciocolata se amesteca se pune pe foc se incalzeste pana aproape de fierbere. Se lasa la racit (in

detalii rețetă—

Crema fina de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Crema fina de ciocolata se serveste la pahar, cu frisca pe deasupra sau se poate folosi ca umplutura pentru eclere.

detalii rețetă—

Crema de zahar ars cu cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Crema de zahar ars cu cacao se serveste rece, odata cu frisca. Se prepara usor si este foarte buna.

detalii rețetă—

Crema de cafea cu rom si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de cafea se freaca galbenusurile cu zaharul, pana se fac ca o spuma. Se adauga doua linguri de esenta

detalii rețetă—

Crema de zahar ars cu vanilie si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Pentru crema de zahar ars cu vanilie si frisca se arde intr-o cratita zaharul pana capata o culoare potrivita, nu

detalii rețetă—

Sarlota de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Sarlota de cafea este delicioasa si usor de preparat. Pentru realizarea ei sunt necesare urmatoarele ingrediente:

detalii rețetă—

Bavareza cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Bavareza cu fructe este o reteta delicioasa cu fructe. Se prepara din lapte, gelatina, vanilie, galbenusuri, zahar,

detalii rețetă—

Parfait cu banane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru acest parfait aveti nevoie de oua, faina, lapte, zahar, vanilie, unt, banane si frisca.

detalii rețetă—