Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Mousse de ciocolata cu duo de jeleu de fructul pasiunii si mar verde

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1m 

• separati galbenusurile de albusuri • bateti galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar si esenta de

detalii rețetă—

Mousse de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Reteta de mousse de ciocolata e o reteta usoara si aspectuoasa, aerata, numai buna si pentru copii. Se separa

detalii rețetă—

Lapte de pasare (iese sigur)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Laptele de pasare este un desert consacrat, galuste pufoase de albus in crema vanilata de lapte de galbenus. Este

detalii rețetă—

Crema de vanilie cu spuma de albus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Cand dorim sa fie crema de vanilie cu spuma de albus mai cu spor si in acelasi timp mai spumoasa, se adauga la urma

detalii rețetă—

Crema cu ou (A la minut)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Pentru crema cu ou se freaca un galbenus cu o lingurita de zahar si o lingurita de rom. Separat se bate un albus

detalii rețetă—

Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbenusurile se separa de albusuri, apoi se bat acestea din urma cu 100 gr zahar tos. Separat, se pune la fiert

detalii rețetă—

Lapte de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pune la fiert laptele cu putin zahar si zaharul vanilat. Separat, se bat albusurile spuma, se adauga jumatate de

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul se topeste impreuna cu ciocolata in bain marie. Se incorporeaza pe rand cate un galbenus si apoi albusurile

detalii rețetă—

Lapte de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Laptele impreuna cu vanilia se pun la fiert. Se bat spuma tare 6 albusuri, se adauga 100 gr zahar si se bat in

detalii rețetă—

Umplutura din ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbusurile se separa de albusuri si se bat tare cu zahar. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. Se pune in

detalii rețetă—

Umplutura de nuca pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Albusurile se separa de galbenusuri. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 4 linguri de zahar, vanilia si coaja rasa de

detalii rețetă—

Crema de capsuni

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se spala, se curata fructele si se maruntesc. Albusurile se bat cu zaharul, intr-un vas pus in bain-marie, pana se

detalii rețetă—

Crema de vanilie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu o jumatate din cantitatea de zahar, pana cand spuma

detalii rețetă—

Crema de vanilie cu rom

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat albusurile spuma cu o jumatate din cantitatea de zahar si cu romul, la fel ca in reteta precedenta.

detalii rețetă—