Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Mousse de ciocolata cu duo de jeleu de fructul pasiunii si mar verde

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1m 

• separati galbenusurile de albusuri • bateti galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar si esenta de

detalii rețetă—

Lapte de pasare cu migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Laptele de pasare este un desert minunat, fin si delicios. Dar laptele de pasare cu migdale este mult mai aromat,

detalii rețetă—

Crema de migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Crema de zmeura cu iaurt si vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Zdrobeste 2/3 din zmeura. Sfarama piscoturile, aseaza-le in 4 pahare si stropeste cate 1 lingura de lichior de

detalii rețetă—

Crema de alune si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se freaca bine alunele cu zaharul si se adauga frisca. Se pot inlocui alunele cu migdale sau nuci.

detalii rețetă—

Crema de alune si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se freaza bine alunele cu zaharul si se adauga frisca. Se pot inlocui alunele cu migdalele sau nuci.

detalii rețetă—

Crema de fructe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se stropesc fructele zaharate cu o lingura de rom. Separat, se freaca albusurile cu zaharul pudra pina ce se face o

detalii rețetă—

Crema de vanilie cu capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se asaza pe fundul platoului de servit un strat de capsuni sau de zmeura prasarat cu zahar pudra. Deasupra se pun

detalii rețetă—