Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema de zahar ars cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Crema de zahar ars cu oua se serveste rece. Obtional se pot adauga deasupra fructe acrisoare (coacaze rosu) si

detalii rețetă—

Crema la pahar cu zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Zmeura se curata si se amesteca cu 2 linguri zahar pudra si cu zmeurata (eu am pus visinata). Se separa

detalii rețetă—

Crema de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se ard 500 de grame zahar in vasul care merge la cuptor, se da in fiert laptele cu zaharul vanilat. Se bat

detalii rețetă—

Crema engleza cu ananas

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se bat galbenusurile impreuna cu zaharul pana se omogenizeaza. Atentie ouale sa fie proaspete si reci la

detalii rețetă—

Crema cu nuca pentru foi de napolitana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema cu nuca pentru foi de napolitana va trebuie 400 g zahar, 400 g unt, 200 g nuca macinata si 4 oua.

detalii rețetă—

Crema caramel cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Crema caramel cu nuca se pregateste usor. Va trebuie 150 g nuci taiate, 150 g zahar, 2 oua intregi si 200 g unt.

detalii rețetă—

Bavarez de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru bavarezul de zahar ars se ard intr-o cratita mica 150 g zahar, astfel incat sa nu se inchida prea tare la

detalii rețetă—

Crema de cafea cu rom si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de cafea se freaca galbenusurile cu zaharul, pana se fac ca o spuma. Se adauga doua linguri de esenta

detalii rețetă—

Crema delicioasa la cesti cu vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru crema delicioasa la cesti cu vanilie se pune laptele sa fiarba cu vanilie si zahar. Se bat intr-un castron

detalii rețetă—

Crema de nuci cu galbenus si rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema de nuci se oparesc nucile macinate cu laptele indulcit cu zahar. Se amesteca adaugand putin rom si

detalii rețetă—

Crema de ciocolata cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de ciocolata cu unt se pregateste crema de unt. Se moaie ciocolata taiata bucati sau cacao, cu doua

detalii rețetă—

Crema de unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca untul impreuna cu zaharul spuma. Se adauga cele doua galbenusuri, apoi se omogenizeaza bine.

detalii rețetă—

Crema de nuca cu miere de albine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Zaharul se pune la topit, apoi se adauga nuca si se amesteca bine. Se lasa la racit, dupa care se piseaza marunt.

detalii rețetă—

Crema de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Laptele cald se toarna putin cate putin peste faina si se amesteca continuu, pe foc mic. Se adauga apoi sucul de la

detalii rețetă—