Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema cappuccino cu sos de zmeura si visine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

-se amesteca praful de cappuccino cu laptele,se inmoaie gelatina in el, apoi dupa 2-3 minute se pune pe foc, sa se

detalii rețetă—

Crema de gris si de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru crema de gris se pune la foc intr-o cratita apa cu zaharul si zeama de la o lamaie. Se lasa sa fiarba cinci

detalii rețetă—

Crema de castane cu vanilie si rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de castane cu vanilie si rom se curata castanele. Se fierb apoi cu apa cat sa le cuprinda, pana se

detalii rețetă—

Crema de cozonac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de cozonac se moaie o felie de cozonac uscat cu cateva linguri de sirop facut din apa si zahar. Se

detalii rețetă—

Crema de ciocolata cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de ciocolata cu unt se pregateste crema de unt. Se moaie ciocolata taiata bucati sau cacao, cu doua

detalii rețetă—

Creme pentru foi de prajitura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Alunele se piseaza si se amesteca cu frisca. Se intinde frisca peste fiecare foaie, acestea se suprapun iar

detalii rețetă—

Umplutura din cas de oaie pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Casul se toaca marunt, in masina de tocat. Se amesteca apoi cu galbenusurile si se potriveste la gust de sare.

detalii rețetă—

Jeleu dietetic cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Branza de vaci se trece prin sita. Gelatina se inmoaie un sfert de ora in apa rece, apoi se dizolva in 2 linguri de

detalii rețetă—

Jeleu dietetic de frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se inmoaie gelatina in apa rece si se pune in laptele fierbinte, indulcit cu zahar. Se amesteca pana se topeste

detalii rețetă—

Jeleu de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-o oala se face un sirop din vin si zahar, care se lasa la fiert pana se leaga. Se inmoaie gelatina in 2

detalii rețetă—

Crema pentru cremsnit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga faina, in ploaie, si se continua operatia pana la omogenizare.

detalii rețetă—

Bavareza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Se inmoaie gelatina in apa rece. Alunele se rumenesc intr-o tava, care se lasa la cuptor cateva minute. Se freaca

detalii rețetă—

Crema de iaurt cu cirese

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Incalzeste zaharul si sucul de lamaie, pana cand se dizolva zaharul. Inmoaie gelatina in apa rece, preseaza-o si

detalii rețetă—

Coaja de portocala zaharisita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se cojesc portocalele in sferturi cat mai intregi. Se pun la fiert cu apa multa, tinandu-le pana incep sa se

detalii rețetă—