Glazuri, sosuri

Glazura de ciocolata cu albus de ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
Paraschiva postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topeste la bain-marie. Cind s-a topit ciocolata, se freaca cu untul si romul. Dupa ce s-a

ingrediente

   200 gr. ciocolata
   100 gr. unt
   o ligura rom
   o lingura de albus de ou

mod de preparare

Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topeste la bain-marie. Cind s-a topit ciocolata, se freaca cu untul si romul. Dupa ce s-a racit, se freaca cu albusul de ou. Daca albusul se pune in glazura calda, se poate brinzi compozitia. Rolul albusului este sa faca lucioasa glazura.
Incearca si Glazura de ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Glazura de ciocolata cu albus de ou" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Glazuri, sosuri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite