Glazuri, sosuri

Reteta Glazura de ciocolata cu albus de ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
Paraschiva postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topeste la bain-marie. Cind s-a topit ciocolata, se freaca cu untul si romul. Dupa ce s-a

ingrediente

   200 gr. ciocolata
   100 gr. unt
   o ligura rom
   o lingura de albus de ou

mod de preparare

Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topeste la bain-marie. Cind s-a topit ciocolata, se freaca cu untul si romul. Dupa ce s-a racit, se freaca cu albusul de ou. Daca albusul se pune in glazura calda, se poate brinzi compozitia. Rolul albusului este sa faca lucioasa glazura.
Incearca si Dulceata de afine
Daca ti-a placut reteta noastra "Glazura de ciocolata cu albus de ou" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Glazuri, sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.