Glazuri, sosuri

Glazura de ciocolata cu albus de ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
Paraschiva postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topeste la bain-marie. Cind s-a topit ciocolata, se freaca cu untul si romul. Dupa ce s-a

ingrediente

   200 gr. ciocolata
   100 gr. unt
   o ligura rom
   o lingura de albus de ou

mod de preparare

Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topeste la bain-marie. Cind s-a topit ciocolata, se freaca cu untul si romul. Dupa ce s-a racit, se freaca cu albusul de ou. Daca albusul se pune in glazura calda, se poate brinzi compozitia. Rolul albusului este sa faca lucioasa glazura.
Incearca si Glazura de ciocolata cu unt
Daca ti-a placut reteta noastra "Glazura de ciocolata cu albus de ou" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Glazuri, sosuri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite