Glazuri, sosuri

Reteta Sos de caise uscate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h:50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Caisele uscate se aleg, se spala, se asaza in cratita si se toarna deasupra apa rece. Dupa 2-3 ore, cind caisele s-au umflat, se fierb in aceeasi apa

ingrediente

   pentru 200 g de caise uscate se iau 4 pahare apa
   1 1/2 pahar zahar

mod de preparare

Caisele uscate se aleg, se spala, se asaza in cratita si se toarna deasupra apa rece. Dupa 2-3 ore, cind caisele s-au umflat, se fierb in aceeasi apa (in care s-au pus la muiat). In timpul fiertului vasul trebuie sa fie acoperit cu capac. Caisele fierte se dau printr-o sita deasa se pun in cratita, se adauga zahar si amestecind cu o lopatica de lemn, se fierb la foc mic pentru ca sosul sa nu se prinda de cratita.
Se serveste cald sau rece
Incearca si Glazura de ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de caise uscate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Glazuri, sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite