Glazuri, sosuri

Reteta Sos de rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Galbenusurile se freaca cu zaharul intr-un castron, se adauga apoi amidonul si se toarna putin cate putin ceaiul fierbinte. Se pune totul pe foc si s

ingrediente

   300 ml ceai
   4 galbenusuri
   1 jumatate lamaie
   20 gr amidon
   200-250 gr zahar
   50 ml rom

mod de preparare




Galbenusurile se freaca cu zaharul intr-un castron, se adauga apoi amidonul si se toarna putin cate putin ceaiul fierbinte. Se pune totul pe foc si se amesteca continuu. Se adauga apoi, la final, romul si zeama de lamaie.
Se foloseste la servirea prajiturilor, inghetatelor sau ale altor deserturi. Alte retete de dulciuri:





Gogosi pufoase Placinta cu mere Lapte de pasare
Incearca si Sos de cafea
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rom" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Glazuri, sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.