Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Glazura simpla de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru glazura de ciocolata se pune intr-o cratita mica ciocolata taiata marunt cu o lingura de apa; se tine la

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru glazura de ciocolata cu unt se pune intr-un vas, pe marginea masinii, amestecand continuu ciocolata taiata

detalii rețetă—

Glazura de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru glazura de cafea se freaca bine zaharul foarte fin cu cafea concentrata, pana se face ca un serbet. Se pune

detalii rețetă—

Sos de ciocolata sau cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Un sos delicios, ideal pentru diferite budinci, este sosul de ciocolata sau cacao. Pentru realizarea lui sunt

detalii rețetă—

Sos de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb fructele daca sunt crude, apoi se trec prin sita. Se amesteca cu zaharul, se adauga amidonul si se lasa la

detalii rețetă—

Sos de migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se oparesc migdalele, dupa care se curata de coaja, se usuca, apoi se toaca marunt. Se amesteca cu galbenusurile

detalii rețetă—

Sos dulce de lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca faina cu untul incalzit, apoi se dizolva cu laptele fiert cu zahar. Se amesteca bine pe foc pana da

detalii rețetă—

Sos de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe bine apa cu zaharul, apoi se adauga amidonul dizolvat in apa calda. Se amesteca si se lasa la fiarba. Se

detalii rețetă—

Sos de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca jumatate din cantitatea de lapte cu jumatate din cantitatea de zahar si se pun la fiert cu esenta de

detalii rețetă—

Sos de smantana cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ciocolata se pune la topit, iar separat se amesteca smantana cu zaharul pudra. Se adauga apoi ciocolata topita si

detalii rețetă—

Sos de rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Galbenusurile se freaca cu zaharul intr-un castron, se adauga apoi amidonul si se toarna putin cate putin ceaiul

detalii rețetă—

Sos de vin spumos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se fierbe vinul, apoi se toarna putin cate putin peste ouale frecate cu zaharul. Se amesteca bine si se pune la

detalii rețetă—

Sos de miere si mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata merele, se taie felii si se pun la inabusit cu zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie. Se dau apoi prin

detalii rețetă—

Sos dulce de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Merele se spala, se scobesc de samburi, iar in golul ramas se pune zahar. Se coc la cuptor, apoi se trec prin sita.

detalii rețetă—