Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca zaharul cu 200 ml apa si se lasa siropul obtinut la fiert cateva minute. Se trec prin sita caisele, iar

detalii rețetă—

Sos de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune laptele la fiert, se adauga zaharul si dupa ce laptele a fiert se pune cacaua dizolvata in prealabil in 2-3

detalii rețetă—

Sos de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se fierbe laptele, se adauga apoi faina si cacaua dizolvate in putin lapte rece. Se fierbe compozitia pana se

detalii rețetă—

Sos de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul 5-6 minute, apoi se toarna putin cate putin peste laptele fiert in prealabil. Se

detalii rețetă—

Sos de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca zaharul cu coaja rasa de lamaie, se adauga apa calduta si se pune la fiert. Separat se dizolva amidonul

detalii rețetă—

Sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se dizolva amidonul in 100 ml vin, iar restul de vin se pune la fiert impreuna cu zaharul. Dupa ce a dat in clocot,

detalii rețetă—

Sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune vinul impreuna cu vanilia la fiert. Galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se toarna peste vinul fiert,

detalii rețetă—

Sos de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca ouale impreuna cu zaharul, se adauga amidonul dizolvat in 2-3 linguri de lapte si se pune apoi restul de

detalii rețetă—

Sos de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune zaharul la topit impreuna cu 2-3 linguri de apa. Se amesteca bine, apoi se stinge cu amidonul dizolvat in

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se rade ciocolata amaruie pe razatoarea mare, apoi se pune intr-un vas, iar acesta pe un vas cu apa clocotita. Se

detalii rețetă—

Glazura de albus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca albusul cu zaharul, apoi se adauga zeama de lamaie si se mai amesteca bine 5-6 minute.

detalii rețetă—

Glazura aromata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca zaharul pudra impreuna cu romul, zeama de lamaie si apa, pana se leaga bine, apoi se toarna peste tortul

detalii rețetă—

Sirop pentru torturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Zaharul se pune la fiert impreuna cu apa, iar dupa 5-6 minute se adauga coaja rasa de lamaie, vanilia, se ia vasul

detalii rețetă—

Sirop de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune zaharul intr-un vas, pe foc. Se amesteca pana se rumeneste putin, apoi stinge cu apa si se lasa sa mai

detalii rețetă—