Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Glazura de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se trece dulceata de caise sau marmelada printr-o sita fina, se adauga putina apa si se mai tine la foc, amestecind

detalii rețetă—

Sos de rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se freaca intr-un castron 4 galbenusuri cu zaharul, si o lingura de fecula de cartofi, bine de tot pana se albeste

detalii rețetă—

Sos de vanilie cu faina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se pune la fiert laptele cu vanilia. Cind incepe sa fiarba se acopera si se ia de pe foc. Se freaca ouale cu

detalii rețetă—

Sos de vanilie pentru budinca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-o cratita smaltuita se amesteca galbenusurile cu zaharul, adaugind incet laptele caldut ca sa se desfaca bine

detalii rețetă—

Sos de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pun intr-o cratita zahar tos si galbenusuri crude si se freaca bine cu o lingura de lemn pina cind compozitia se

detalii rețetă—

Glazura de zahar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

La un pahar nu prea plin de zahar pudra se adauga 2-3 linguri de apa fierbinte (sau zeama de fructe), praf de

detalii rețetă—

Glazura alba

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bat bine cu telul doua albusuri spuma si continuind sa se bata se adauga zahar pudra atit cit sa se obtina o

detalii rețetă—

Glazura de cafea (nefiarta)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Zaharul pudra se freaca cu 4 linguri esenta de cafea tare pina se obtine o masa groasa. Vasul cu aceasta compozitie

detalii rețetă—

Sos din fructe proaspete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Fructele proaspete (capsuni sau zmeura) se aleg si se trec prin sita. In piureul de fructe se adauga zahar, apa si

detalii rețetă—

Sos de caise uscate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h:50m 

Caisele uscate se aleg, se spala, se asaza in cratita si se toarna deasupra apa rece. Dupa 2-3 ore, cind caisele

detalii rețetă—

Glazura de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Zaharul se amesteca cu cacaoa, se adauga treptat apa calda si se amesteca pina se obtine o crema groasa. La sfirsit

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata cu albus de ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topeste la bain-marie. Cind s-a topit ciocolata, se

detalii rețetă—