Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Glazuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Glazurile se prepara repede si simplu si se folosesc la prajituri. Va trebuie oua, zahar, zeama de lamaie.

detalii rețetă—

Sos de cacao fara ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru sosul de cacao fara ou se face un sirop potrivit de legat din zahar si apa. Se freaca doua linguri de cacao

detalii rețetă—

Sos de vin spumos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se fierbe vinul, apoi se toarna putin cate putin peste ouale frecate cu zaharul. Se amesteca bine si se pune la

detalii rețetă—

Sos de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca ouale impreuna cu zaharul, se adauga amidonul dizolvat in 2-3 linguri de lapte si se pune apoi restul de

detalii rețetă—

Inimioare cu jeleu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

1. Se freaca margarina cu o lingura din lemn. Se scurge apa care ramane in exces de la margarina. Ouale se bat ca

detalii rețetă—

Sos de vanilie cu faina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se pune la fiert laptele cu vanilia. Cind incepe sa fiarba se acopera si se ia de pe foc. Se freaca ouale cu

detalii rețetă—

Glazura alba

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bat bine cu telul doua albusuri spuma si continuind sa se bata se adauga zahar pudra atit cit sa se obtina o

detalii rețetă—