Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sirop de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Siropul de cafea poate fi folosit pentru a insiropa diverse prajituri si torturi. Toate ingredientele se amesteca

detalii rețetă—

Sos de cacao fara ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru sosul de cacao fara ou se face un sirop potrivit de legat din zahar si apa. Se freaca doua linguri de cacao

detalii rețetă—

Sos de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca zaharul cu 200 ml apa si se lasa siropul obtinut la fiert cateva minute. Se trec prin sita caisele, iar

detalii rețetă—

Sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se dizolva amidonul in 100 ml vin, iar restul de vin se pune la fiert impreuna cu zaharul. Dupa ce a dat in clocot,

detalii rețetă—

Sirop pentru torturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Zaharul se pune la fiert impreuna cu apa, iar dupa 5-6 minute se adauga coaja rasa de lamaie, vanilia, se ia vasul

detalii rețetă—

Sirop de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune zaharul intr-un vas, pe foc. Se amesteca pana se rumeneste putin, apoi stinge cu apa si se lasa sa mai

detalii rețetă—

Serbet pentru creme si glazuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pune zaharul la fiert impreuna cu apa. Dupa ce s-a dizolvat zaharul, se adauga glucoza sau otetul, se curata

detalii rețetă—

Suhaida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fac 2 compozitii. 1)Ciocolata se topeste la foc mic, se adauga uleiul si 3 linguri de cacao. 2)

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Intr-un vas se pun zaharul pudra impreuna cu ciocolata si se asaza pe foc mic. Se lasa la fiarba, pana se topesc.

detalii rețetă—

Jeleu de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe apa cu zaharul, pana se formeaza un sirop gros, apoi se adauga caisele spalate si rupte in bucati si se

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca o cana de apa cu zaharul. Se pune vasul pe foc pana cand se obtine un sirop legat. Ciocolata se

detalii rețetă—