Gogosi

Reteta Buseuri (Gogosele)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Buseurile se pot umple cu diferite creme. Sunt foarte bune si va trebuie ulei, faina, oua.

ingrediente

   ½ de cana de apa
   100 g ulei
   100 g faina
   4 oua si
   putina sare

mod de preparare

Pentru buseuri, apa, uleiul si sarea se pun la fiert. Dupa ce da in clocot, se adauga faina, apoi se da la o parte, se amesteca bine si se adauga ouale, pe rand, cate unul, dupa care se pun in tava cu lingurita. Tava trebuie unsa putin cu ulei. Se coc la foc iute.


Dupa ce s-au racit, buseurile se pot umple cu diferite creme – frisca, sarlota, cacao, vanilie si se pot servi.

Incearca si Papanasi
Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri (Gogosele)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Gogosi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.