Gogosi

Reteta Coltunasi cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se fierb cartofii in coaja, se curata si se dau prin masina de tocat. Cepele se toaca si se clesc in ulei, pe foc mic, dupa care se amesteca impreun

ingrediente

   300 gr faina
   2 oua
   sare
   2 linguri smantana
   6 cartofi
   2 cepe
   2 linguri ulei
   piper
   75 gr unt

mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se dau prin masina de tocat. Cepele se toaca si se clesc in ulei, pe foc mic, dupa care se amesteca impreuna cu cartofii, putina sare si piper. Se face aluatul pentru coltunasi din faina, oua, sare si smantana, se framanata bine, dupa care se intinde o foaie care se taie in patrate. Se umplu patratele cu amestecul de cartofi si se indoaie in forma de triunghi. Se pun la fiert, apoi se scurg si se toarna peste ei unt topit.
Se servesc calzi.



Alte retete:



Papanasi fierti

Placinta cu dovleac

Galuste cu prune
Incearca si Gogosi pufoase umplute
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Gogosi
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.