Gogosi

Reteta Gogosele cu portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Gogoselele cu portocale se servesc reci si pudrate cu zahar si sirop de fructe. Sunt delicioase.

ingrediente

   1 kg portocale
   6 oua
   350 g faina
   300 ml lapte
   100 g zahar tos
   100 g zahar pudra
   250 g sirop de fructe
   zahar vanilat
   putina sare
   200 ml ulei

mod de preparare

Pentru gogoselele cu portocale, ouale se bat cu 300 g lapte, faina, 100 g zahar tos, vanilia si coaja de portocala, rezultand o compozitie. Portocalele curatate de coaja se despica in felii si fiecare felie se da prin compozitie, apoi se pun la prajit in ulei incins si se rumenesc pe amandoua partile.


Gogoselele cu portocale se servesc reci si pudrate cu zahar si sirop de fructe.

Incearca si Turtite cu brinza
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu portocale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Gogosi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.