Gogosi

Reteta Gogosi frantuzesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pun impreuna la fiert 200 ml apa, uleiul si sarea. Cand au dat in clocot, se toarna faina si se amesteca repede, pana se desprinde aluatul de pe va

ingrediente

   4 oua
   100 ml ulei
   200 gr faina
   100 gr sirop de fructe sar
   50 gr zahar pudra cu vanilie
   sare

mod de preparare

Se pun impreuna la fiert 200 ml apa, uleiul si sarea. Cand au dat in clocot, se toarna faina si se amesteca repede, pana se desprinde aluatul de pe vas. Apoi vasul cu aluat se da la o parte si dupa ce acesta s-a racit putin se adauga pe rand ouale, amestecand bine, dupa fiecare ou. Cu o lingurita inmuiata in ulei, se iau bucati mici de aluat, se pun intr-un vas cu ulei incins si se prajesc pana se rumenesc.
Gogosile se servesc calde sau reci, cu sirop sau cu sos de ciocolata, ori pudrate numai cu zahar vanilat.





Alte retete de dulciuri:





Lapte de pasare


Turta dulce


Ciocolata de casa
Incearca si Papanasi din branza de vaci
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi frantuzesti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Gogosi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.