Gogosi

Reteta Gogosi - americana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
KHALED ELENA 5582 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cu 2 1/2 ore inainte de servire, intr-un castron mare, se masoara jumatate din cantitatea de faina si se adauga celelalte ingrediente mai putin uleiul

ingrediente

   3 cani faina
   1 cana zahar
   3/4 cana lapte acru
   2 oua
   2 linguri grasime(unt sau margarina)
   3 linguri praf de copt
   1 lingura bicarbonat
   1 lingura sare
   1/2 lingurita scortisoara
   ulei vegetal pentru prajit
   zahar pudra pentru pudrat

mod de preparare

Cu 2 1/2 ore inainte de servire, intr-un castron mare, se masoara jumatate din cantitatea de faina si se adauga celelalte ingrediente mai putin uleiul si zaharul pudra. Se amesteca cu mixerul la viteza mica pana se omogenizeaza, apoi se adauga resul de faina, se mareste viteza mixerului si se amesteca cca.1 min. Se mai adauga faina si se framinta usor cu mina pina devine o coca cu o consistenta potrivita si usor de manevrat. Se acopera castronul si se pune la frigider cca 15 min. Coca se intinde pe o planseta si se taie in forme rotunde cu gaura pe mijloc ca un inel. Se prajesc in ulei incins, pe o parte si pe alta. Apoi se pudreaza cu zahar si scortisoara. Dintr-o portie ies cam 24-30 de gogosi.
Incearca si Gogosi umplute din aluat pripit
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi - reteta americana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Gogosi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.