Gogosi

Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de capsuni

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
alice_ciobanu postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Papanasi (reteta video)"
 
Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasi cu dulceata de capsuni se amestecă bine oul cu brânza de vaci, zahărul şi pliculeţul de zahăr vanilat, după care se începe a se încorpora făina.

ingrediente

   Reţetă de preparare a papanaşilor
   300 gr branză de vaci
   120 gr făină
   1 ou
   o lingură zahăr
   1/2 plic praf de copt
   1 plic zahăr vanilat
   pentru savoare: dulceaţă de căpşuni (de data aceasta)

mod de preparare

Pentru papanasi cu dulceata de capsuni se amestecă bine oul cu brânza de vaci, zahărul şi pliculeţul de zahăr vanilat, după care se începe a se încorpora făina amestecată cu praful de copt. Se obţine un aluat din care se fac nişte biluţe, modelate cu mâna. Apoi le-am aplatizat puţin şi am făcut o gaură în mijloc pentru a se coace uniform. I-am prăjit apoi în ulei încins, pe ambele părţi. I-am servit cu o minunată dulceaţă de căpşuni făcută de tata.


Papanasii se servesc cu dulceata de capsune.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-albinutza.

Incearca si Scovergi uriase
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de capsuni" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Gogosi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.