Reţetă de preparare a papanaşilor. Branza se mixeaza foarte bine impreuna cu ouale zaharul,zaharul vanilat si un strop de sare.Dupa care adaugam faina amestecata cu praful de copt si om
Branza se mixeaza foarte bine impreuna cu ouale zaharul,zaharul vanilat si un strop de sare.Dupa care adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale dar si pufoasa.Pentru a nu se lipi de maini cand il modelam ne folosim de faina formand mici cerculete si bilute.Punem uleiul la incins(o cantitate mai mare ) si adaugam papanasii prajindu-i pe ambele parti.
Se scot pe un prosop de hartie si se servesc pe farfurie insotiti de smantana si dulceata.
Pofta buna!
Reteta Papanasi cu dulceata a fost propusa de lorynov pe forum culinar.ro
Alte retete de papanasi gasiti aici:
Papanasi fierti,
Papanasi usori,
Papanasi fierti muntenesti
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneEste o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
Foi napolitana cu blat de nugaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii