Reţetă de preparare a papanaşilor. Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare 25 minute. Se paseaza si se amesteca cu branza de vaci,ou, 2 linguri faina,gris, zahar si sare. S
Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare 25 minute. Se paseaza si se amesteca cu branza de vaci,ou, 2 linguri faina,gris, zahar si sare.
Se obine un aluat omogen.
Se scoate am cat o bila din aluat si se tavaleste prin faina apoi se freaca intre palme ca sa se alungeasca. Se incinge uleiul in tigaie si se rumenesc papanasii. Se scot pe servetel. Se presara mac si zahar pudra.
Pofta buna!
Reteta Papanasi cu mac a fost propusa de VERONICA pe forum culinar.ro
Alte retete de papanasi gasiti aici:
Papanasi fierti,
Papanasi usori,
Papanasi fierti muntenesti
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneCred ca dintre fructele minunate ale naturii, zmeura este de departe, unul dintre cele mai parfumate si mai placute papilelor...
Desert inghetata de zmeura si vanilieIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii