Gogosi

Reteta Papanasi din branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
gherman_43428 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Papanasi (reteta video)"
 
Branza de vaci am maruntit-o bine; am adaugat ouale, vanilia, zaharul, sarea si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie; am omogenizat totul bine apoi a

ingrediente

   500 gr branza de vaci
   2 oua
   1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu cu putina zeama de lamaie
   3 linguri de zahar
   vanilie
   smantana dulce
   putina sare
   100 gr faina

mod de preparare

Branza de vaci am maruntit-o bine; am adaugat ouale, vanilia, zaharul, sarea si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie; am omogenizat totul bine apoi am adaugat faina, turnand cate putin pana a rezultat un aluat destul de moale; aluatul l-am dat la frigider cam 2 ore.

am format bilute din aluat, i-am dat fiecareia o forma rotunda si plata de chiftea, in mijloc am facut cate o gaura, cateva bilute le-am lasat mici si rotunde; se pun intr-o tigaie in ulei, neanghesuiti, si se prajesc pe ambele fete;
I-am servit cu smantana si cu dulceata de capsuni
Incearca si Gogosi
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi din branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Gogosi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.