Reţetă de preparare a papanaşilor. Se amesteca ingredientele, acestea se ingroasa pe foc si se pun gramajoare in pesmetul pregatit dinainte (prajit cu adaos de zahar la sfarsit). La mij
Se amesteca ingredientele, acestea se ingroasa pe foc si se pun gramajoare in pesmetul pregatit dinainte (prajit cu adaos de zahar la sfarsit). La mijloc se pune cate o lingurita de dulceata si se impatura cu lingura. Succesul este garantat si se face foarte repede.
Reteta este din Ardeal, asa facea bunica.
Pofta buna!
Reteta Papanasi (fara banza de vaci) a fost propusa de POJAR FENESAN MARIA 4725 pe forum culinar.ro
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataCând aveți poftă de un desert rapid, de post, vă recomand să încercați aceste clătite americane cu mere....
Desert pancakes cu mere (de post)Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii