Gogosi

Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor traditionali

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasi traditionali branza de vaci se amesteca cu faina, oua, sare, bicarbonat de sodiu, razatura de lamaie, esenta de rom.

ingrediente

   Reţetă de preparare a papanaşilor
Pentru 5 portii:
   branza de vaci - 500 g
   faina - 200 g
   oua - 2 bucati
   bicarbonat de sodiu - 2 g
   razatura de lamaie - 10 g
   ulei - 250 ml
   smantana - 250 g
   zahar farin - 50 g
   sare - 5 g
   gem - 200 g
   esenta de rom - 10 ml

mod de preparare

Pentru papanasi traditionali branza de vaci se amesteca cu faina, oua, sare, bicarbonat de sodiu, razatura de lamaie, esenta de rom. Din aceasta compozitie se modeleaza papanasi in forma rotunda, se apasa in mijloc si se prajesc in ulei.


Papanasii traditionali se pudreaza cu zahar farin si se servesc cu gem si smantana.


Incearca si Crafle molsovenesti cu dulceata
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor traditionali" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Gogosi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.