Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Supa de zarzavaturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se fierbe zarzavatul in apa cu sare, la foc mic, timp de o ora si jumatate. Se strecoara prin sita. Se prajeste

detalii rețetă—

Gogosi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se dizolva drojdia, untul, sarea si zaharul in laptele caldut. Se adauga galbenusurile, vanilia si incet, incet

detalii rețetă—

Gogosi cu brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se framinta toate la un loc si se lasa sa creasca. Se intinde coca, se taie cu un pahar in forma de gogosi si se

detalii rețetă—

Gogosele Aebleskiver

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat albusurile. Se amesteca separat faina, praful de copt, sarea, bicarbonatul, zaharul, untul topit si smintina

detalii rețetă—

Gogosi de cartofi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se coc cartofii cu coaja, apoi se curata si se dau pe razatoarea marunta sau se trec prin sita (operatia trebuie

detalii rețetă—

Gogosi cu dovlecei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Dovleceii se dau pe razatoarea mica, sa presara cu praful de sare si se storc foarte bine. Se amesteca cu zaharul,

detalii rețetă—

Gogosi cu lamiie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se pune apa la fiert cu untul, zaharul si sarea. Cind incepe sa clocoteasca, se ia vasul de pe foc si se toarna

detalii rețetă—

Gogosi dulci din cartofi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Se fierb cartofii cu o zi inainte, in coaja, se curata si se trec prin masina de tocat. Se framinta bine cu sarea,

detalii rețetă—