Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Minciunele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca bine toate ingredientele, inafara de faina. Se adauga apoi faina in ploaie si se framanta un aluat mai

detalii rețetă—

Gogosi frantuzesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun impreuna la fiert 200 ml apa, uleiul si sarea. Cand au dat in clocot, se toarna faina si se amesteca repede,

detalii rețetă—

Gogosele din aluat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale se amesteca cu sare si zahar, apoi se adauga treptat faina si laptele. Se amesteca bine pana ce se obtine un

detalii rețetă—

Gogosele pripite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca faina cu drojdia dizolvata in apa. Aluatul se pune la crescut, apoi se formeaza gogosele mici, care se

detalii rețetă—

Crafle molsovenesti cu dulceata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se intinde o foaie de aluat pe o planseta si pe jumatate din ea se pun cu lingurita, la distanta intre ele,

detalii rețetă—

Gogosele cu cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prepara un aluat pripit din ingredientele indicate, intr-o tigaie adanca sau intr-un tuci, se incinge mult ulei,

detalii rețetă—

Gogosi pripite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb laptele cu untul intr-o oala, se da drumul la faina si se amesteca repede. Se freaca aluatul pana se

detalii rețetă—

Coltunasi cu visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala visinele si li se scot samburii. Se storc bine fructele si se pastreaza sucul. Se intinde foaia de aluat,

detalii rețetă—

Gogosi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Din faina, zahar, praf de copt, oua si smantana se plamadeste un aluat din care se intinde o foaie subtire. Cu un

detalii rețetă—

Gogosi cu iaurt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se bat putin cele doua oua, se adauga iaurtul si praful de copt si la sfarsit se incorporeaza cu faina. Se ia cu

detalii rețetă—

Gogosi din aluat pripit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune intr-o cratita sa se infierbinte un pahar de apa cu 100 gr. unt, o lingura rasa de zahar si un praf de

detalii rețetă—

Minciuni

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se face un aluat mai putin moale decat cel de taitei. Se intinde foaia subtire, cat muchia de cutit. Se tiae fasii

detalii rețetă—

Gogosi cu dulceata (Crafle)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se inmoaie drojdia cu putin lapte cald, se presara faina deasupra si se lasa la cald sa dospeasca. Separat, in

detalii rețetă—

Gogosi din cartofi cu lamiie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Din cartofi se prepara un piure. Se amesteca cu zaharul si faina, zeama de la o lamiie si ouale. Se face un aluat

detalii rețetă—