Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

VIDEOGogosi

portii reteta 20 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 15m 

Gogosi pufoase, facute cu paharul sau impletite. Iti trebuie un castron, o oala mica, un facalet si o tigaie

detalii rețetă—

Gogosi pudrate

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 

Reteta de gogosi pufoase si aromate

detalii rețetă—

Gogosele grecesti loukoumades

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Gogoselele grecesti loukoumades sunt absolut delicioase. Micute si pufoase, insiropate, sunt un deliciu grecesc de

detalii rețetă—

Uscățele/Minciunele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Uscățele/Minciunele sunt acele gogosele care se fac din aluatul ramas de la gogosile pufoase. Sunt minunate

detalii rețetă—

Gogosele la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Gogosele la cuptor seamana la gust cu gogosile clasice prajite in ulei, dar sunt coapte la cuptor. Reteta gogosilor

detalii rețetă—

Gogosele cu visine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Pentru gogosele cu visine se face un aluat din branza, zahar, oul batut, bicarbonat si faina. Se fac mici bilute

detalii rețetă—

Frittelle (de carnaval) sau gogosele

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se amesteca toate ingredientele (drojdia inmuiata in putin lapte) cu laptele, sa rezulte o compozitie moale care

detalii rețetă—

Gogosele cu rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un castron se cerne faina si se amesteca cu praful de copt. Se adauga zaharul, romul,ouale,sarea si

detalii rețetă—

Gogosele cu iaurt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale batute se amesteca cu iaurtul si zaharul apoi se adauga bicarbonatul si se pune faina pana se face o coca mai

detalii rețetă—

Buseuri (Gogosele)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Buseurile se pot umple cu diferite creme. Sunt foarte bune si va trebuie ulei, faina, oua.

detalii rețetă—

Gogosele cu portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Gogoselele cu portocale se servesc reci si pudrate cu zahar si sirop de fructe. Sunt delicioase.

detalii rețetă—

Gogosele cu zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru gogoselele cu zmeura aveti nevoie de albusuri batute bezea, galbenusuri batute cu 3 linguri de zahar.

detalii rețetă—

Gogosi umplute din aluat pripit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Aluatul pripit se prepara ca in reteta aceasta. Se toarna cu cornetul pe o tava unsa gogosele de marimea unei

detalii rețetă—

Gogosele din aluat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale se amesteca cu sare si zahar, apoi se adauga treptat faina si laptele. Se amesteca bine pana ce se obtine un

detalii rețetă—