Inghetate

Reteta Inghetata a la Iulia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Carcei Nicolae 4677 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-un vas de plastic, se bat albusurile cu zaharul pana se intareste compozitia (ca la bezea). Se pun pe rand galbenusurile. Se adauga cele patru li

ingrediente

   8 oua
   500 grame smantana
   350 grame zahar
   1 flacon esenta de rom
   2 plicuri zahar vanilat
   4 linguri cacao

mod de preparare

Intr-un vas de plastic, se bat albusurile cu zaharul pana se intareste compozitia (ca la bezea). Se pun pe rand galbenusurile. Se adauga cele patru linguri de cacao si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga esenta de rom.
Intr-o oala se bate smantana cu zaharul vanilat pana se intareste (frisca).
Se amesteca compozitia I in II pana se omogenizeaza apoi se pune la congelator.

Incearca si Inghetata de fructe
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata a la Iulia" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.