Inghetate

Reteta Inghetata de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala caisele, li se scot samburii si se paseaza prin sita. Se amesteca intr-un vas piureul de caise cu zaharul, vanilia si frisca.
Se freaca bine

ingrediente

   1 kg caise foarte coapte
   500 g frisca
   250 g zahar pudra
   1 lingurita esenta de vanilie

mod de preparare

Se spala caisele, li se scot samburii si se paseaza prin sita. Se amesteca intr-un vas piureul de caise cu zaharul, vanilia si frisca.


Se freaca bine amestecul pana se obtine o crema consistenta.


Se pune crema de inghetata intr-o forma si se da la congelator.
Inainte de a servi, se tine forma cateva minute in frigider si apoi se rastoarna pe o farfurie.





Alte retete recomandate





Tort tiramisu


Prajitura cu visine


Spuma capsuni
Incearca si Inghetata cu mure si lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de caise" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.