O dulce sublim, o reteta de vacanta pe care o adoram :)
1.Punem intr-un blender zmeura, zaharul, semintele de la pastaie de vanilie, frisca si zeama de lamaie.Le mixam pana totul devine ca o pasta.
2.Pasta o strecuram printr-o sita, apoi o amestecam cu arahidele glazurate maruntite intr-un robot.
3.Punem totul intr-o caserola si o dam la congelator pentru doua ore pana se inghetata.
4.Dupa cele doua ore o scoatem, o punem in blender, o mixam bine si o mai dam la rece pentru inca doua ore.
5.Simplu...scurt...si la obiect, nu-i asa?
Cand este gata, o servim in cornete de inghetata, sau fiecare cum doreste :-)))
Pofta mare!!!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceste minitarte vi le recomand,au un gust deosebit
Tartelete cu branza si cimbru verdeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii