Inghetata delicioasa cu cacao este o reteta de inghetata foarte simpla si rapida. Pentru a face o astfel de inghetata aveti nevoie de 1 lingura de cacao.
Inghetata delicioasa cu cacao este o reteta de inghetata foarte simpla si rapida. Se amesteca cele 75g de zahar, faina, cacao si apa la foc mic pana se face ca o ciulama, apoi se pune la rece.
Intre timp se bat spuma albusurile de la 2 oua cu 2 linguri de zahar.
Amestecati cele 2 galbenusuri ramase in compozitia cu cacao, apoi adaugati albusurile si se incorporeaza usor.
Puneti inghetata la rece in castronase sau pahare si lasati-o cateva ore in congelator.
Eu am pus toata compozitia intr-un singur castron pentru a folosi ustensila de inghetata.
Am ornat cu nuci si toping de ciocolata
Pofta buna!!!
Inghetata de cacao se serveste rece.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsDragii mei, ce parere aveti de niste chifle pufoase si delicioase cu lapte, crescute frumos si rumene? Vreau sa va...
Chifle cu lapte (reteta video)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii