Inghetate

Reteta Inghetata la rece

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
abrudan postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Inghetata de fructe ( reteta video )"
 
Mie mi se pare ca inghetata este buna oricand, fie vara fie iarna. Ba chiar iarna parca savurez un bol cu inghetata cu mai mare placere decat vara, cand vreau doar sa ma racoresc. Ia sa incercati si voi reteta aceasta de inghetata si sa-mi spuneti ce parere aveti!

ingrediente

Ingrediente:
   9 oua
   9 linguri de zahar
   2 pliculete de ness
   3-4 pliculete de zahar vanilat + esenta de vanilie
   2 linguri de cacao
   500 ml de frisca lichida.

mod de preparare

Mod de preparare:




Galbenusurile se separa de albusuri si se pun cate 3 in 3 castroane. Dupa ce s-au pus ouale in castroane: peste 3 galbebusuri se adauga vanilia, peste urmatoarele 3 cacao si peste ultimele ness-ul. Se omogenizeaza foarte bine. Albusurile se bat spuma cu zaharul iar cantitatea rezultata se imparte in 3 si se adauga peste fiecare tip de galbenus cu aroma. Apoi se bate frisca si se procedeaza ca in cazul albusului. V-au rezultat 3 tipuri de arome. Le puteti baga la congelator ca atare sau le puteti pune intr-un recipient mai mare una peste cealalta.


Inghetata la rece se serveste ca desert cu topping de preferinta sau cu sirop natural de la Bunatati din natura.

Incearca si Inghetata de vanilie
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata la rece" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.