Pentru inghetata-tort de zmeura se topeste untul la foc moale, se zdrobesc piscoturile, se pun intr-un castron si se toarna peste ele untul topit, apoi se amesteca; se asterne o folie de plastic intr-o tava de chec, se pune compozitia de piscoturi si se niveleaza. Se da la frigider timp de o ora, sa se intareasca; intre timp, se curata zmeura, se spala lamaia cu apa fierbinte si se sterge.
Se rade coaja si se stoarce sucul, se freaca branza de vaci cu zahar, suc si coaja de lamaie, se bate frisca si se adauga in branza, iar la urma, punem zmeura. Crema se aseaza in forma peste blatul de piscoturi, se niveleaza si se da la congelator timp de sase ore.
Tortul astfel preparat se taie cu un cutit inmuiat in apa calduta, sau se poate pregati in forme individuale, ca un trifle.
Inainte de servire, inghetata-tort de zmeura se scoate din forma, se indeparteaza folia si se orneaza cu zmeura si frunze de menta.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe