Inghetate

Parfe cu cacao

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
Gabriella postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca cele 2 linguri de cacao cu 9 linguri de zahar si cu 5 linguri de apa. Se fierbe pina da in clocot dupa care se raceste si se adauga pe rin

ingrediente

   10 linguri zahar
   5 oua intregi
   2 linguri cacao
   frisca (un plic)
   5 linguri de apa

mod de preparare

Se amesteca cele 2 linguri de cacao cu 9 linguri de zahar si cu 5 linguri de apa. Se fierbe pina da in clocot dupa care se raceste si se adauga pe rind 5 galbenusuri amestecindu-se compozitia bine.
Separat, se bat albusurile cu o lingura de zahar. Dupa ce albusurile sint batute bine se amesteca usor cu compozitia de sus si cu frisca (batuta in prealabil). Se introduce la congelator pina a doua zi.
Se serveste cu frisca deasupra
Incearca si Inghetata cu zmeura si mure
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe cu cacao" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite