Inghetate

Reteta Parfe de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
retete123 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat bine galbenusurile cu aspartamul, dizolvat intr-o lingurita de apa fierbinte, si cu un praf de sare. Se inglobeaza cacaua in crema de galbenus

ingrediente

   2 galbenusuri
   300 ml lapte
   6 tablete aspartam
   1/2 baton de vanilie
   100 g cacao
   60 g frisca dietetica
   1 praf de sare

mod de preparare

Se bat bine galbenusurile cu aspartamul, dizolvat intr-o lingurita de apa fierbinte, si cu un praf de sare. Se inglobeaza cacaua in crema de galbenusuri si se adauga apoi, putin cate putin, laptele, in care s-a pus vanilia.


Se pune compozitia intr-un vas, pe foc mic, si se amesteca permanent pana cand se ingroasa ca o crema. Crema obtinuta se pune intr-o forma de inghetata si se baga in congelator. Se scoate forma, se lasa cateva minute in frigider ca sa se inmoaie inghetata.



Se serveste cu frisca dietetica deasupra.





Alte retete recomandate:


Tort tiramisu original


Negrese


Prajitura cu bezea
Incearca si Inghetata de caise
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de cacao" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.