Inghetate

Reteta Parfe de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se toarna zaharul in lapte si se tine vasul pe foc mic pana cand zaharul se dizolva bine. Se ia de pe foc, se adauga ouale batute bine, amestecand far

ingrediente

   150 ml lapte dulce
   150 gr zahar tos
   250 gr zmeura
   350 gr frisca
   2 oua

mod de preparare

Se toarna zaharul in lapte si se tine vasul pe foc mic pana cand zaharul se dizolva bine. Se ia de pe foc, se adauga ouale batute bine, amestecand fara intrerupere, apoi se pune vasul din nou pe foc mic si se fierbe pana la ingrosarea amestecului. Compozitia se raceste, apoi se bate cu fructele zdrobite si fara seminte. Se adauga frisca, se omogenizeaza si se rastoarna in forme mici, care se introduc in congelator pentru doua ore. Parfeul este o inghetata care obligatoriu contine frisca.
Pofta buna!





Alte retete de dulciuri:


Prajitura cu zmeura


Tarta cu zmeura si branza dulce


Tort de zmeura
Incearca si Inghetata de ciocolata cu rom
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de fructe" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.