Inghetate

Reteta Profiterol in ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
ada87 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Profiterol in ciocolata este un desert fin, o prajitura potrivita pentru orice sarbatoare sau ocazie festiva.

ingrediente

   o punga bigne-uri
   un pachet budinca de caramel cu toping de carame
   400 ml frisca lichida
   2 albusuri de oua
   1 lingura unt
   50 ml lapte
   3 linguri de zahar
   inghetata (dupa plac)
   2 ciocolati
   una amaruie una alba

mod de preparare

Se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj. 
Mai intai am facut budinca si am dat-o la rece. Am batut trisca spuma tare. Am batut si albusurile cu 3 lg zahar
Cand s-a racit budinca se amesteca cu spuma de albusuri si 3 sferturi de frisca.
Se umblu bigne-urile cu o forma de prajituri, intepand din doua parti fiecare bigne pt a se umple bine.
Ciocolatile se topesc separat cu o lingura de unt si 50 ml lapte. Cand s-a racit am luat fiecare bigne si l-am tavalit prin glazura. Le-am lasat la rece pana a doua zi.

Se servesc alaturi de un strat de inghetata, frisca si toping de caramel, fructe de padure, in functie de preferinte.

Pofta buna!


Se servesc reci

Incearca si Casata de fructe
Daca ti-a placut reteta noastra "Profiterol in ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.