Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tort de inghetata rapid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Ciocolata si bezelele se maruntesc mare si frisca se bate. Cand toate sunt gata, ciocolata si bezelele se amesteca

detalii rețetă—

Inghetata de vanilie cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

O inghetata cu un gust excelent este cea de vanilie. Pentru a realiza aceasta reteta sunt necesare urmatoarele:

detalii rețetă—

Inghetata capsunica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Inghetata cu capsuni este potrivita pentru sezonul cald. Ingredientele pentru inghetata sunt: capsuni, frisca,

detalii rețetă—

Inghetata de ciocolata cu fructe confiate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie marunt fructele confiate impreuna cu cojile de portocale confiate, se amesteca cu putin sirop de la

detalii rețetă—

Inghetata de portocale cu coji confiate de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se rade coaja galbena de portocala si impreuna cu miezul maruntit si zaharul se amesteca bine. Se adauga apa, sarea

detalii rețetă—

Inghetata vegetariana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Curatam o banana, o taiem bucati si o maruntim in blender. Adaugam 100 g zmeura congelata si 20 g (1 lingurita cu

detalii rețetă—

Inghetata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bate spuma tare albusurile cu un strop de lamaie. Unge cu unt si tapeteaza cu faina o tava, pe care aseaza in 4

detalii rețetă—

Inghetata cu ciocolata si stafide

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se maruntesc 175 g ciocolata si se topesc, intr-o craticioara, in bain- marie, cu 4 linguri de apa. Se

detalii rețetă—