Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sorbet de pepene galben cu sarut de ciocolata

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 45m 

Iubesc inghetata! Ador pepenele galben! Stiti voi, acela cu coaja galbena si mici vinisoare verzi (

detalii rețetă—

Sorbet de pepene galben cu sarut de ciocolata

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Iubesc inghetata! Ador pepenele galben! Stiti voi, acela cu coaja galbena si mici vinisoare verzi (

detalii rețetă—

VIDEOInghetata de fructe made by Jamila Cuisine

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

• puneti migdalale lasate la inmuit peste noapte in blenderul performant Oster Reversible, iar apoi adaugati

detalii rețetă—

Serbet de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru serbetul de cafea se pun in tingirea de dulceata zaharul cu trei pahare de apa, si se procedeaza la fel ca

detalii rețetă—

Inghetata delicioasa de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Inghetata delicioasa de cacao este foarte simpla de pregatit. Pentru aceasta reteta de inghetata va trebuie zahar,

detalii rețetă—

Inghetata de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Visinele se spala si se storc pana cand isi lasa toata zeama. Aceasta se amesteca impreuna cu zaharul si cu apa

detalii rețetă—

Înghetata de ananas & cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Punem cocosul in apa si-l fierbem 5 minute din momentul in care incepe a clocoti. Lasam la racit, strecuram. Am

detalii rețetă—

Serbet de visine simplu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru serbetul de visine se storc bine visinile pana se obtin 3/4 pahar de zeama limpezita, care se completeaza cu

detalii rețetă—

Serbet de lamaie cu vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru serbetul de lamaie se pun la topit, in tingirea de dulceata, la foc foarte mic, zaharul cu patru pahare de

detalii rețetă—

Serbet de zahar ars simplu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru serbetul de zahar ars se pun in tingirea de dulceata, la foc foarte mic, 1 kg de zahar cu trei pahare de

detalii rețetă—

Serbet de zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru serbetul de zmeura se trece printr-un tifon de zmeura coapta, astfel incat sa se obtina 3/4 de pahar de

detalii rețetă—

Inghetata de portocale cu coaja de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Inghetata de portocale cu coaja de lamaie se face la fel ca inghetata de lamaie. Aveti nevoie de apa, zahar, coaja

detalii rețetă—

Inghetata de fragi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Pentru inghetata de fragi se spala fragii si se scurg bine. Se trec prin sita, astfel incat sa se obtina 1/2 kg de

detalii rețetă—

Inghetata de zmeura cu lamaie si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Inghetata de zmeura este delicioasa si se pregateste usor. Veti avea nevoie de zmeura, zahar, apa, zeama de lamaie

detalii rețetă—