Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Inghetata de vanilie cu capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru inghetata de vanilie cu capsuni laptele il punem la fiert cu zaharul. Amestecam praful de vanilie cu putin

detalii rețetă—

Serbet de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru serbetul de cafea se pun in tingirea de dulceata zaharul cu trei pahare de apa, si se procedeaza la fel ca

detalii rețetă—

Inghetata de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Visinele se spala si se storc pana cand isi lasa toata zeama. Aceasta se amesteca impreuna cu zaharul si cu apa

detalii rețetă—

Serbet de zahar ars simplu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru serbetul de zahar ars se pun in tingirea de dulceata, la foc foarte mic, 1 kg de zahar cu trei pahare de

detalii rețetă—

Inghetata de alune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun galbenusurile impreuna cu ouale intregi, zaharul, laptele intr-un vas, la fiert in bain-marie. Se amesteca

detalii rețetă—

Inghetata de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca laptele cu ouale si cu zaharul. Se pune compozitia la fiert, amestecand continuu, apoi se ia de pe foc

detalii rețetă—

Inghetata de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se bat ouale intregi impreuna cu zaharul vanilat, zaharul si sarea, intr-un vas. Se adauga laptele si se pune

detalii rețetă—

Inghetata de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Apa se pune impreuna cu zaharul la fiert si cand incepe sa dea in clocot se adauga zeama si coaja rasa de lamaie.

detalii rețetă—

Sorbet de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se ia fiecare bucatica de zahar si se freaca pe coaja de lamaie pana se ajunge la coaja alba. Se pune apa la fiert,

detalii rețetă—

Inghetata de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca galbenusurile cu zaharul si cacaua. Se adauga laptele caldut si se amesteca bine. Se pune vasul la fiert

detalii rețetă—

Parfe de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste ciocolata in laptele fiert. Se adauga zaharul. Se freaca galbenusurile si se toarna, cite putin,

detalii rețetă—

Inghetata de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se freaca spuma zaharul cu galbenusurile, se adauga laptele fiert si racit si se pune la foc amestecind mereu pina

detalii rețetă—

Parfe de ciocolata cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se topeste ciocolata in lapte fiert si se adauga zaharul. Se freaca galbenusurile si se toarna cite putin ciocolata

detalii rețetă—

Inghetata cu caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala fructele, se scot simburii si se pun la fiert cu apa cit sa le acopere pe jumatate. Dupa 15 minute de

detalii rețetă—