Se rade martzipanul. Folosind mixerul amestecam martzipanul, untul, zaharul pudra, laptele condensat si nuca de cocos. Se acopera mixtura si se lasa l
Se rade martzipanul.
Folosind mixerul amestecam martzipanul, untul, zaharul pudra, laptele condensat si nuca de cocos.
Se acopera mixtura si se lasa la frigider cel putin doua ore.
Se scoate si se fac bile de 2 cm diametru. Se pun pe o tava cu hartie pergament si se dau la congelator pentru aproximativ o ora.
Intrun vas, pe bain-Marie sa pun ciocolata alba si untul, se amesteca usor, se adauga culoarea preferata cate o picatura odata si se amesteca pana la omogenizare.
Cu o scobitoare se iau bomboanele si se dau prin ciocolata.
Cu o furculita se scot usor bomboanele din scobitoare.
Se lasa pe o farfurie in congelator pana cand se servesc si se aranjeaza frumos.
Reteta Bomboane de martzipan a fost propusa de MC
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăAceasta este cea mai simpla dintre retetele de aperitive. Daca vrem sa preparam cascaval la capac, avem nevoie de unt si...
Cascaval la capac simpluSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii